tiistai 1. marraskuuta 2011

Viikonlopun puuhailuja!

Viikonloppu tuntui taas menevän yhdessä hujauksessa! Meillä olikin jokapäivälle niin paljon puuhaa. Onneksi ilmat olivat kauniit niin oli mukava ulkoilla! Lauantaina olimme aamupäivällä Eevan ja koirien kanssa taas yhteisellä metsälenkillä. Nyt pääsi Milakin meidän mukaamme, ja Venla oli suorastaan soikeana onnesta koko lenkin ajan! Yllä kuvia jotka keräsin yhteen, joista välittyy hyvin Venlan ajatukset Milasta :) Koko ajan täytyi seurata pikkuista minne hän menikään.

Sofi oli taas hyvin kuvauksellisella tuulella niinkuin huomata voi! :)

Helmi ja Sofi joutuivat tyytymään toistensa seuraan kun Venlaa kiinnosti vain ja ainoastaan Mila. Yleensä Venla on Sofista ihan innoissaan mutta nyt tuskin huomasi Sofia!
 Ja yleensä myös Helmi on se joka on aina yksin vaikka olisi muitakin koiria matkassa mukana ;)

Mila niin suloisena!

Venla piti silmällä jokaista mIlan liikettä!

Eeva piti Milaa välillä sylissä ettei pikkuinen väsy liikaa ja siitäkös Venla nosti metelin! "Heti alas se pentu!" ;)Tytöt löysivät yhteistä purtavaa hiekkakuopan pohjalta! Nam, risuja!

Mila omissa ajatuksissaan hiekkakuopan pohjalla :)

Metsäretki oli taas mukava, kiitos seurasta Eevalle ja tytöille! Milaan tutustuminen ylitti odotukset ja kaikki meni hienosti. (Lukuun ottamatta sitä kun viimemetreillä mun kaksi prinsessaa menivät yhteistuumin kierimään johonkin ällöön liejukasaan, hyi että autossa haisi sen jälkeen!)Vielä kun neiti hieman kasvaa niin varmasti juoksentelee Venlan kanssa mielellään, eikä enään jää niin paljon Venlan jyräyksen alle! ;)

Myöhemmin samana päivänä suuntasimme vielä siskoni ja veljeni kanssa meidän mökille Preiviikiin tekemään pihahommia. Tytöt saivat siis lisää riehua ja juoksennella! Meillä on oma saari jonne matka taittuu mukavasti veneellä hetkessä. Venla tähystää että minne nyt ollaan menossa!

Haravoimista oli enemmän kuin kukaan osasi odottaa ja nurmikko oli superpitkää! Onneksi meitä oli sentään edes kolme tekemässä hommia. Tytöt kantoivat kortensa kekoon sekoittamalla juuri kasaan saadut lehtikasat, tietenkin. Ja vasta loppuhetkillä Helmi meni mökkiin huilaamaan, Venla jatkoi menossa mukana loppuun asti. Joskus mietin että mistä Venla oikein ammentaa mahdottoman energiansa? Eikö se ikinä väsy? Tosin, tuo onkin ehkä yksi hienoimmista ominaisuuksista näissä cottoneissa. Aina menossa mukana, loppuun asti.

Tytöt halusivat ihan välttämättä liikkua kottikärryillä ympäri saarta! Ei vaisinkaan, nostin ne siihen että saisin hauskan kuvan ;) Tosin tämän jälkeen joka kerta kun lehdet oli kärrätty saaren taakse ja kärryt olivat taas tyhjät niin Venla kipitti viereeni kuin kysyen että pääseekös taas kyytiin jooko? Ja sitten hyppäsi itse kärryyn ja oli oikein tyytyväisen näköinen :D Tämä toistui ainakin kahdeksan kertaa.


 
Sunnuntaina tytöillä olikin trimmaukset, tuli taas kyllä tarpeeseen! Turkeista löyty sammalta, risuja, takiaisia, ja tassut olivat molemmilla aikas vihertävät. Onneksi Maijalla on kunnon pesuaineet niin sain taas kaksi puhdasta koiraa kotiin :) Helmi sai myös uuden lookin, lyhyt kaikkialta paitsi korvat ja häntä jätettiin taas leikkaamatta. Venlan turkkia ei nyt leikattu kun sitä aijon kasvattaa tulevia näyttelyitä varten, joten vain tassukarvat ja mahanalusta siistittiin. Kyllä taas kelpaa! :)

Sellainen viikonloppu oli meillä! Sunnuntain loppupäivä vietettiinkin rennosti meidän äidin luona ja loppuilta kotona kynttilöitä poltellen, aika rentouttavaa :)

Ensimaanantaina suuntaakin ystäväni kanssa Thaimaan lämpöön ja sanon kahdeksi viikoksi heippa tytöille ja Suomelle, poikaystävälle sanon heippa kuudeksi viikoksi kun hän lähtee treenaamaan Afrikkaan. Eiköhän me tyttöjen kanssa siitä sitten selvitä taas, ollaan ennenkin selvitty :)

Ainiin, melkein unohtui! Saadaan pian taas uudet villapaidat tytöille! Voi että ne on upeat! Sain jo nähdä kuvaa ensimmäisestä melkein valmiista paidasta. Uusia villiksiä on aina kiva saada, varsinkin kun niitä on vasta kymmenkunta per koira ;) Niihin tarviikin sitten ehdottomasti tehdä uudet pannat ja hihnat, sellaiset yhteensopivat. Oi oi! :)

Hyvää viikonjatkoa!

3 kommenttia:

 1. Joo tai siis mä muistin siellä mettässä vielä että se trimmikurssi olis sunnuntaina, mut huomasin vasta kotona ku kurssi oli jo alanu että "hei se oliki tänää" :D

  Hienoja kuvia oot saanu, parempia ku mä! :)Kopsaan muutaman ;) (Tos Sofin kuvas lukee muute Sori) ;) Oli kyllä kivaa ja tosi hienoo ku koirat tuli niin hienosti toimee! Hauska toi eka kollaasi Venlast ja milast, jokases Venla Milan peräs kiinni :D Joskus taas otetaan uusiks!

  Voi, että te lähetteki iha kohta jo! Onko koirat teen porukoilla jos Mattiki lähtee Afrikkaa?

  VastaaPoista
 2. Laitoin vielä yhden videon, missä helmi ja venla vetää sitä puuta :)

  VastaaPoista
 3. Juu nähdään ihmeessä taas joku päivä, viestitellään tässä lähiaikoina, viikonloppuna esim. mulle kävis! :) Ja ens viikolla kans! :)

  VastaaPoista