sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Testissä Hurtta Lifeguard Storm sadehupparit

Heippa taas pitkästä aikaa!

Ostin alkukesästä tytöille tälläiset Hurtan sadehupparit ja nyt vasta ne pääsivät ensikokeiluunkun löysin ne komerosta. Pukemisen kuuluisi kestää vain 30sekuntia mutta mulla ainakin meni hieman useampi sekunti, ellei jopa jo pari minuuttia! Mutta syy löytyi nopeasti, kiinnityslenkki oli molemmissa kääntynyt väärinpäin ;)

Oli Helmillä sitten mikä asu vain, hän menee aina jokaiseen lätäkköön. Ilman mitään asuja ei kyllä tavallisesti mene. Kummallinen vaikutus noilla asuilla!;)

Teimme peruslenkkimme joka lähtee remmissä ensin ja kun pääsemme pellon reunaan niin lasken aina tytöt irti. Täytyy kyllä sanoa etten halua noita enään ikinä pukea. Eivät oikein istu cottoneille. Tai ei ainakaan Helmin ja Venlan mallisille. Suojaa hyvin takaa, mutta edestä tulee liian alas, ja vaikka säätöä on rinnassa kahdessa kohtaa niin ei nuo vain asetu hyvin. Kulkeminenkin näytti olevan paikoittain hassun näköistä, eli ei ilmeisesti tuntunut päällä ihan hyvältä.


Helmille tarttuu usein lehti kuonon päälle haistellessa, eikä se siinä ikinä tunnu menoa haittaavan :)

Meidän pieni Venla-vauva täytti perjantaina kaksi vuotta! <3 Kauheaa kun aika rientää niin nopeasti. Vastahan hän meille tuli? Täytyykin räpsäistä neidistä virallinen kaksivuotis kuva :)

PALJON ONNEA HERTAN & KALLEN MUILLEKIN PENNUILLE, VENLAN SISARUKSILLE!!!


Palasin kotiin tiistai-iltana Thaimaasta kahden viikon lomalta, ja kotona odotti mitä iloisin vastaanotto! Helmi hyppi niskassa ja sylissä ja Venla sai juoksu-murina-hepuleita ainakin viisi kertaa eteisen ja olohuoneen välillä, ja liusui maata pitkin mua kohti ja kierähti selälleen jonka jälkeen taas juostiin! Voi että sitä riemua! :) Kahdessa viikossa ehti tulla hirmuinen ikävä tyttöjä, ja niin heilläkin taisi hieman olla ikävä minua. 

Alla kolme kuvaa ihanimmista koirista joita Thaimaassa näimme.

Pieni musta ja karvainen haukku joka olisi leikkinyt meidän kanssa vaikka koko illan! Hänestä tuli ihan mieleen omat tytöt, kokokin oli niin sama. Isot mustat nappisilmät ja niin iloinen! :)

Tämä nuori tyttö oli kaikista reppanin. Se asusteli kauppaa vastapäätä ja aina kun kuljimme ohi hän kipitti varovaisesti luoksemme hännän typykkä iloisesti heiluen. Kaksi kertaa kävimme ostamassa paketin pikkunakkeja jotka tyttö söi mielellään. Hän oli niin laiha! Kameraakin hän pelkäsi joten neidistä tallentuikin vain yksi kuva.

Tässä on super-innokas puolivuotias Toto! ;) Syliin koitti kiipeillä koko ajan niinkuin kuvastakin voi huomata. Toto jäi kyllä mieleemme. Oli niin suloinen ja pentumaisen kömpelö pieni koiran alku!

1 kommentti:

  1. Mäkin meinasin ostaa tommosen takin sofille, mutta jäi sitten kauppaan, kun ostin tavallisen sadetakin. Ihan hyvä sitten ehkä ettei ostettu! Vaikka kivan värisiä nuo on! :)

    Ja onnea Venlalle täälläkin! Onnittelinkin jo petsiessä ;)

    Voi ei onko nuo kulkukoiria? Kamalaa, mulle käy aina matkoilla niin sääliksi kulkukissoja ja koria :(( Paitsi tuo yhdellä ainakin näyttää olevan hihna...

    Tuula sanoi että olit niin ruskee ollu ettei susta näkyny ku valkoset hampaat! :D Vähä oon kade...

    VastaaPoista