tiistai 29. marraskuuta 2011

Ihana aamulenkki

Oi että kun oli mukava aamulenkki tänään! Tuli niin hyvä ja pirteä olo. Ulkona oli pimeää, aurinko oli juuri nosemassa ja nurmikot oli valkoisessa huurteessa. Yöllä oli ollut pakkasta ja aamulla oli vielä -2 astetta. Ihanaa! Tytöistä oli hauskaa kun lätäköt oli jäässä ja jäät paukkui heidän hyppiessä niiden päällä :) 

Me saatiin eilen postia. Iso pehmeä paketti josta tuli esiin jotain todella ihanaa ja valkoista! ;) Niistä lisää myöhemmin.

Eilen oli kolmen viikon tauon jälkeen Venlan kanssa agilitytreenit. Meni tosi kivasti ja Venla nautti kun pääsi taas juoksemaan täysillä. Mulla oli muutamat käännökset aika akusessa mutta selvittiin kuitenkin treeneistä hyvillä mielin ;) Tänään on Helmin vuoro tokoilla illalla, saa nähdä onko neidillä muistissa vielä temput ja tavat!

Rentouttavaa tiistaita! <3

1 kommentti:

  1. Aamut on kyllä kaikista kivoimpia lenkkiaikoja! :)

    Kannattaa muuten varoa noiden jäätyneiden lätäköiden kanssa, meidän sukulaisen koiralta lähti etujalasta se ylin antura (vai mikä se ylin nyppylä nyt onkaan), niin irti kun astui jäiseen lätäkköön ja jääpala viilsi :/ Vaikka voihan sitä tietysti sattui missä vaan mitä vaan..

    Kysyn varmaan taas miljoonannen kerran, mutta olikos se kontaktikoirissa, missä helmin kanssa käytte tokossa?

    VastaaPoista