maanantai 5. maaliskuuta 2012

Kuulumisia!

Hui kun vierähti paljon aikaa ilman postauksia, kiirettä pitänyt töiden parissa niin ettei iltaisin ehdi istua koneella ollenkaan. Nyt siis hieman kuulumisia kera ison kuvamäärän ;))

Eilen oli mitä ihanin ulkoilu-ilma taas kerran! Lähdimme siskon ja äidin kanssa yyteriin juoksuttamaan koiria ja kyllä ne taas tykkäsi :)

Aluksi kuvat tyttöjen tunnelmista ennen lenkkiä ;)

 Mutta johan heräsivät kun pääsivät rallattelemaan vapaina ja juoksemaan lumikokkareiden ja keppien perään!
 "Heitä jo!!"

 Ihanaa kun hiekkaakin jo näkyi! Kevät tulee kovaa vauhtia :)
Venla tekee yllätyshyökkäyksen sivulta.


Pari viikkoa sitten olimme Sannan ja poikien kanssa Yyterin koirarannalla ulkoilemassa. Sää tosin ei ollut kaikista paras kun oli muutaman asteen plussan puolella, joten ei aikaakaan kun kaikki viisi pellavaista olivat täynnä lumipaakkuja ja eteneminen alkoi olla hieman hankalaa! ;) Tytöt vastaan Pojat ;)


 Hauskaa oli kyllä! Ensi sunnuntaina onkin virallinen Cotontapaaminen, jolloin suuntaamme taas auton kohti koirarantaa. Toivottavasti tällä kertaa saapuu paljon pieniä valkoisia paikalle. :))

****

Aurinkoista maanantain jatkoa!!


2 kommenttia:

  1. Juu meillä meni ihan hienosti tyttöjen kanssa eilen kyllä :)

    Toi eka Yyterikuva näyttää ihan ku siellä olis pelkät vaaleet hiekkadyynit eikä lunta laisinkaan :D Hienoja kuvia!

    VastaaPoista
  2. Voi että mua harmittaa, kun asun niin kaukana, enkä vielä omaa autoa tai ajokorttiakaan omista, että olisin Jasun kanssa päässyt paikalle Yyteriin cottonitapaamiseen, niitä kun ei täälläpäin oikein ole.. Noh, toivottavasti tytöillä on kivaa ja paljon cottoneita omistajineen tulisi paikalle! ;)

    VastaaPoista