sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Kuva kuulumisia!

 Kuulumisia nyt näin kuvien kera! :)
 Helmi tykkää lampaastamme <3

Venlan oli viikko sitten pesulla ja harjauksella, aika paljon on turkki jo kasvanut, pian voidaankin sitten jo alkaa katselemaan näyttelyitä niin saadaan Venlalle parit tulokset!

 Monen ilmeen Venla <3

Täällä oli kovat pakkaset, ja tytöille oli kyllä pakko hankki tassuihin jotain lämmikettä. Kaverin blogista sain vinkin näihin sukkiin, ja voin sanoa että toimii. Eivät tipu normilenkeillä ja Venlakaan ei enään nostele tassujaan, eikä lumet jäädy anturoiden väleihin. Suosittelen!

Aina kun katson tätä kuvaa, ihmettelen samaa. Miten Venla voi näyttää noin pieneltä Helmin vieressä? Mahtaa seisoa aika lysyssä tai jotain :D Onhan Venla hieman matalempi kuin Helmi, mutta ei noin paljoa kylläkään oikeasti!

Me käytiin eilen meidän mökillä jäitä pitkin kävelemässä, ihana ilma mutta olisi se aurinko voinut paistaa myös. Tytöt juoksivat kuin viimistä päivää ja nauttivat täysin rinnoin! :))


 Meidän rakas saari-vanhus! <3


 Kun pääsimme saareen asti oli pakko hieman parannella Venlan sukkia, laitoin ponnarit nilkkoihin että ne varmasti pysyvät menossa mukana. ;)

 M rakensi tytöille "tähystys-tornin" takapihalle. Tytöt tykkää kun nyt pystyy kyttäämään ohikulkijoita paljon korkeammalta kuin ennen!:D 


****

Hyvää yötä! :))

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia! Heikkikin teki viime vuonna Sofille lumilinnan, mutta tänä vuonna ei olla saatu aikaseks :D

    VastaaPoista
  2. Aivan mielettömän ihanat sukat oot tytöille löytänyt! Haluaisitko mulle laittaa linkin? Meillä ei niin kovia pakkasia ole ollut, kuin esim viime talvena, mutta silti olen sitä mieltä, että Jasukin tarvitsisi jotain suojaa/lämmikettä tassuihin, koska lenkeillä tassuihin ja juurikin anturoiden väliin jää ikävästi lunta ja jäätä ja sitten alkaa tassujen nostelu..
    Rapsut tytöille! :)

    -Annina & Jasu

    VastaaPoista