maanantai 2. tammikuuta 2012

Uuden kameran testailua

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2012!! <3

Uusi vuosi vietetty ja kotiin palattu. Molemmat koirat nukkuivat koko eilisen päivän ja molemmat ihmiset olivat väsyneitä valvomisesta. Musiikki pauhasi täysillä melkein puoli kahteen asti yöllä ettei vain kuuluisi rakettien paukunta sisälle. Se yllä auttoikin. Helmi tärisi ja värisi kyllä, kun sattui kuulemaan muutaman pamauksen, mutta viime uuteen vuoteen verrattuna tämä meni aika kivuttomasti. Mahtavaa! Luulen myös että noilla aiemmin kertomillani tableteilla ja suihkeella saattoi olla vaikutusta asiaan, mutta isoin apu oli kyllä musiikki ja meidän ihmisten melu jota tuli lautapelejä pelatessa :) Ajattelin tehdä myöhemmin kuvapostauksen meidän uudesta vuodesta, mutta nyt laittelen ensimmäisiä kuvia uudella kameralla otettuna. Niinkuin joku ammattimaisempi kuvaaja saattaakin huomata niin asetukset eivät ole vielä täysin hallinassa, mutta kuvaamalla oppii ja harjoitus tekee mestarin jne. ;)

Hyvää Maanantain jatkoa!<3


2 kommenttia:

 1. Moikka,

  tosiaan meillä on tuo blogi ollut varmaankin vuoden verran, ehkä vähän pidempäänkin, mutta enpä ole pahemmin itsekään blogia mainostellut :) Ja niin, voisin itsekin sanoa samaa, että en ole teidän blogia tajunnut, muuta kuin Helmi-pantojen blogin tietysti! Oikein kivan näköinen blogi teillä on kyllä ja ihania kuvia olet koiruuksista saanut otettua! Itsekin voisin lisätä teidän blogin Jasun blogiin linkkilistalle! ;)

  Hyvää alkanutta vuotta 2012 teille kaikille!

  - Annina & Jasu

  VastaaPoista
 2. Hei. =)
  Kiva kun löysit meidän blogin. Harvoin löytää cottoneita! Mistä kennelistä toinen koirasi Helmi on? Venlan huomasinkin olevan Pirjolta nounouchelta.
  Meidän Sirun isä Sulo on Pirjon koira niin siitä tuttu!

  Ihania tyttöjä sinulla! Varmasti käydään useemminkin kurkistelemassa teidän kuulumisia! =)

  VastaaPoista