lauantai 31. joulukuuta 2011

Iloista (vai pelottavaa?) Uutta Vuotta 2012!

Tätä päivää ollaan taas odotettu kauhulla kesän Venetsialaisista asti. Kaikki riemu ja hauskuus katoaa uuden vuoden aatosta kun omistaa koiran joka pelkää pauketta ja räiskintää enemmän kuin mitään. Helmistä on tullut todella herkkä koville ja nopeille äänille viimeisen kahden vuoden aikana. Raketit on se kaikista pahin ja pelottavin asia mutta meillä pelästytään myös sitä kun jääkiekko pamahtaa kaulakon reunaan, maton tamppaaminen tietyllä tavalla saa paniikin valloilleen myös, sekä kuplamuovi on myös aika jäännittävää toisinaan.

Apteekista on nyt haettu apua mitä saa ilman reseptiä, eli mukaan tarttui tällä kertaa DAP-suihke joka sisältää koiraa tyynnyttävää ja rauhoittavaa feromonia, sekä Serene-UM calm tabletteja jotka sisältävät vitaamineja, hivenaineita ja aminohappoja jotka ylläpitävät mieltä rauhoittavan serotoniinin tuotantoa. Katsotaan onko näillä vaikutusta vai tarviiko ensivuonna hakea ihan eläinlääkäristä jotain rauhoittavaa. 

Tablettia annetaan Helmin kokoiselle koiralle 1tabletti 2kertaa päivässä, ja suihketta tulisi suihkutella siihen tilaan missä koira on niin noin 1-2tunnin välein. Tämä tuottaakin meille hiukan ongelmia koska meillä koirat ei viihdy missään koirien pedeissä, kevythäkeissä, tai muissa mihin tätä olisi kätevä suihkuttaa! Siispä meillä tätä suihkutetaan sohvan alle, matoille ja sänkyyn! :D 

Näillä mennään tämä päivä ja nyt toivotammekin tyttöjen, tai ainakin Venlan kanssa oikein riemukasta ja hauskaa Uutta Vuotta 2012!!  :)

Asiasta toiseen, ostin eilen uuden kameran, ja vihdoin ja viimein uskaltauduin hankkimaan järjestelmäkameran. Kamera on Canon Eos1100D. Kuulemma oikein passeli ja hyvä näin aloittelijalle, ja hintalkin oli mieluisa kun oli yli sadan euron alennukset tässä mallissa. Nyt sitten vaan harjoittelemaan ja kuvia räpsimään, jee!! :)

Kaivelin esiin muutaman Helmikuussa 2011 otetun lumisen kuvan, tuli kyllä ikävä tuota lumen määrää!

 Näyttääpä Venla nyt hassulta lyhyessä turkissa..:)

 Täysillä tullaan!


1 kommentti:

  1. Kiitos! :) Hyvää uuttavuotta teillekkin nyt sitten jos ei nyt sitten nähdäkkään!

    Voi että, järkkäri on kyllä niin kiva! Uusia hienoja kuvia odotellessa! :)

    VastaaPoista