sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Meidän perheeseen, tai no oikeastaan pikkusiskon;) perheeseen on perjantaina saapunut kauan odotettu, kauan haaveiltu pieni punainen pentunen. Lauantaina sitten menimme neitiä katsomaan tyttöjen kanssa, ja Venla on jälleen rakastunut, onnellinen ja aivan sekaisin uudesta ystävästään. Helmi ei pahemmin ole vielä kontaktia ottanut muuen kuin murahtamalla, mutta kyllä hänkin sitten saa luvan tottua pienokaiseen.

  Pennulle ollaan mietitty nimeksi Pihlaa. Ihana nimi.
Syksyinen ja punainen kuin pihlajan marja.
Sopisi loistavasti:)

 Ilme kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, kun iso jännittävä ja karvainen Venla koittaa kaikkensa että saisi pennun leikkimään kanssaan. Ei vielä tosin siinä lauantaina onnistunut. Kummallista?;)


 Luonnollisesti olen enemmäin kuin innoissani siitä että saan vihdoin tehdä ihania pantoja muillekin kuin omille tytöille aina kun haluan! :)) Pihla sai siskon haaveileman vauva-pannan konjakinruskealla ja vaaleanpunaisella nahalla. Ja tietysti timanteilla. Vein myös heijastinpannan pimeille illoille ja aamuille, sekä nahkahihnan.


 Kovasti pentu oli uninen vielä lauantaina, ja nukahteli minne saatuikin. Ikää Pihlalla on tänään tasan 8viikkoa.

 Venla oli kuin kotonaan:)


 Helmi oli mielummin omissa oloissaan..
Tänään sisko ja Pihla oli meillä ja voi että mitkä rallit Venla ja Pihla sai aikaan!:)
Hauskaa oli, koirilla ja meillä.

Seuraavia treffejä odotellessa. <3

2 kommenttia:

  1. Voi että mikä suloisuus tuo pentu! Olisi muuten tosi kiva joskus sopia vaikka pieni näkeminen koirapuistoilun tai pienen lenkin yhteydessä? Keväällä olis tarkotus saada ajokorttikin, niin silloin pääsisin vaikka sinne Poriin päin tulemaan Jasun kanssa :)) Pääsisi näkemään miten kolme karvapalloa tulee toimeen

    Ihanaa joulunodotusta sinne teille!

    ***
    Annina ja Jasu

    VastaaPoista