sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Juhannus 2012

Me vietettiin mukava juhannus Merikarvialla saaressa. Syötiin hyvin, saunottiin, pelattiin ja seurusteltiin. Koirat sai uida ja juosta riehua, ja perjantaina saivat Sofin (westie) ja Milan (sheltti) kavereikseen myös.
Tuntui että kuvia tuli otettua paljon, ja niin tulikin, mutta kovin montaa kuvaa ei pelkästään koirista sitten loppujen lopuksi ollutkaan.. :D

 Meidän Vella-vauva.<3

 Ihme että sain kaikki neljä tyttöä samaan kuvaan:) Heiteltiin Eevan kanssa keppejä mereen niin Sofi (kunnon vesipeto!) ja Venla hakivat niitä.

 Mila odottaa rannalla että Venla tuo kepin takaisin;)


Meri-ilma väsyttää vai miten se oli?;) Tytöt menivät yhdessä pienille päiväunille mökkiin.

****

Pari viikkoa sitten olimme meidän omassa saaressa preiviikissä siskojen ja koirien kanssa. Sieltä tulikin enemmän kuvia tytöistä otettua:)

Ihan ensimmäiseksi Helmi löysi saaren toiselta puolelta linnun raadon jossa oli aivan pakko pyörähtää ja kierähtää hieman. Sanat ei riitä kuvaamaan sitä hirveää löyhkää miltä pieni prinsessani sen jälkeen haisi! Fairy oli taas kerran tarpeeseen Helmin tapauksessa..
 Pesun jälkeen tulee aina juoksu hepulit eikä Venla meinannut pysyä perässä :D


 Törmäys! :D

Venla pieni unelmoi ja katselee joutsenia rannalla. Oikeasti Venla siis todellakin istui tuossa kauan ja katseli vain kun joustenet sukivat itseään:)


Myöhään illalla teimme saarikierroksen ja löysimme tälläisiä palleroisia! Tytöt ei onneksi huomanneet niitä, emmekä päästäneet niitä lähelle.:)


 Vesilinnunkin pesä löytyi kun pusikosta lähti yllättäen emo lentoon. Helmi oli ihan vieressä ja meinasi saada halvauksen kun pelästyi niin paljon! :D

Pikkumetsän kielot kukkivat ja tytöt pääsivät keskelle kukkaniittyä poseeraamaan:)


 Venla ja metsämansikat.<3


Venla on oppinut uuden tempun, sen nimi on pupu :D


****

Rentoa sunnuntai-iltaa, me lähdetään nyt lenkille sulattelemaan herkkuja! :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti