maanantai 14. toukokuuta 2012

Mökkeily kausi avattu!

Olimme lauantai-iltana saaressa nyt ekaa kertaa pitkän talven jälkeen, ja kyllä oli tytöillä hauskaa! Venla oli koko ajan täpinöissä ja juoksenteli yksikseen edes takas vaan. Helmi osasi välillä ottaa rennostikin. :)


 Helmin mielestä jonkun piti ehdottomasti pitää silmällä kauppakassia missä oli mm. makkarapaketti. Ja se joku oli tietysti hän itse:)

 ..Venlaa ei makkarat taas kiinnostaneet yhtään vaan keppileikit on ihan parasta!

 Yli puolet kuvista joita otin Venlasta olivat aikalailla tätä luokkaa! Vauhtia siis ainakin riitti pikkuisella :D

 Lopulta Helmi luovutti ja tuli maistalemaan keppejä myös.:)


 Jätti-tramppista on ihan pakko joka kerta kokeilla koirien ja aina se on yhtä hauskaa, varsinkin nyt Venlan mielestä, se saa mieletöntä hepulia siinä ja lopulta loikkaa täysillä reunalta alas maahan. Joku kaunis kerta varmaan loukkaakin tuossa vielä kun tulee niin vauhdilla alas vaikka olishan tuossa tuo "kävely siltakin.."

****
Tässä olis kuvaa myös uusimmasta virkatusta matostamme joka päätyi keittiön matoksi.


 Venla tihrusti eilen vasenta silmäänsä, ja oli niin surkean oloinen koko päivän. Silmää ollaan nyt tarkkailtu ja luulen ettei tarvitse lääkäriin lähteä kun oli tänään aamulla jo ihan auki eikä enään sitä tunnu aristavan eikä siristävän. Liekö sitten ollut vain jokin roska silmässä, kun metsälenkin jälkeen aloi tätä tihrustamaan.. 

Tytöt sai viimeviikolla uudet pannat. Yllättäen taas konjakin ruskeat:)) Tällä kertaa laitoin kultaiset ketjut näihin, sopii kauniisti vaaleansiniseen ja konjakkiin.


Sitten on pakko laittaa kuvaa NIIN herkullisesta kakusta jonka pikkusiskoni oli leiponut eilen äitienpäiväkakuksi! Oi kun oli ihanaa, ja ennenkaikkea kakun ulkonäkö oli upea! Ottaen huomioon, siskon eka kakku jonka hän leipoi;)) <3


****

Mahtavaa Maanantaita!<3

3 kommenttia:

 1. Oi kun teillä on mahtavan näköinen saarimökki! Ja tytöilläkin näytti ja kuulosti olevan äärimmäisen ihana reissu! Meillä on kans saaressa yksi mökki, mutta ite en siellä Jasun kanssa pahemmin käy, kun siellä niitä punkkeja on erityisen paljon ja olen välillä aika hysteerinen punkeista Jasun turkissa :) Lisäksi oli aivan pakko taas kehua upeita pantoja, mitkä työt sai, jälleen mielettömän kauniit!

  Oikein hyvää kevään jatkoa ja rapsut Helmille ja Venlalle meiltä!

  - A&J

  VastaaPoista
 2. Kiitos Anniina, vaikkakin kyseinen saari on poikaystäväni perheen saari:) Tosin on meilläkin oma saari ja sieltäkin varmasti tulee kuvia kunhan kesä alkaa!:)) Punkit on niin inhottavia, onneksi valkoisesta turkista ne huomaa usein jo ennen kuin ovat ehtineet ihoon kiinni, hyi hyi.. Toivotaan ettei tule kauheaa punkkikesää!

  Kiitos myös pantakehusta, oon jo hetken haaveillut noille jotain pantoja missä turkoosia ja vaaleansinistä. <3

  Ihanaa kesää ja tytöt kiittää rapsuista! Annahan niitä teidän Jasullekin!

  Terkuin;
  LindaS

  VastaaPoista