maanantai 12. syyskuuta 2011

Kuulumisia

Ompas vierähtänyt pitkä aika viimeisestä kirjoituksesta tänne. Kesä on vierähtänyt niin nopeasti jälleen kerran ja puuhaa on riittänyt, ja nyt taitaakin olla jo syksy, ihanaa!

Olemme hetki sitten muuttaneet rivitaloon jossa oma aidattu piha, pikkuhiljaa alkavat tytötkin kotiutumaan uuteen kotiin ja uuteen ympäristöön ja ääniin. Uudet lenkkipolut on hienoja ja haisteltavaa on riittänyt! Eilen oli niin kaunis päivä että aamulenkillä päätin poiketa lenkkipolulta pellolle jossa laskin tytöt vapaiksi ja se oli menoa sitten!
                                               Meillä on aika kauniit lenkkimaisemat!

 Pellon sänki oli aika korkeaa, mutta hyvin nuo siellä loikkivat ja juoksivat! Kävimme myös viereisellä pellolla jossa oli lyhyempi sänki, siellä pääsikin huomattavasti kovempaa. ;)


                                      Helmi otti hetken rennosti pellon pohjalla. :)
3 kommenttia:

 1. onpas teillä siellä kiva maastot! Täälläki on kyllä tota peltoo, mutta ihan en tohon lähipellolle päästä, kun on tuo tie vieressä ja sitten kun siellä kuhisee noita jänojä! Jos Sofi semmosen näkis ni se olis hujaus vaan ja hukkaan menis! :)

  Heikki kävikin jo teillä, mut meen täytyy tulla joku päivä käymään et mäki nään teen kämpän! Tuula muuten näytti kuvaa neuleista jotka olit saanu ilmeisesti vaihdossa, tosi kivat! Teillä ainaki noita koiranvaatteita riittää :D Ei silti, kyllä mäki oon niitä keränny ehkä vähän yli tarppeiden... :P

  VastaaPoista
 2. Juu kivat on! Tulkaa joku päivä meille niin mennään yhdessä tuonne pellolle, saa Sofi ja Venla painella menemään!;)

  Ihmeesti noille on kyllä vaatetta kertynyt, varsinkin neuleita, oon hurahtanut ihan täysin nyt neuleisiin! Joka väriä saatava:D Mutta ne vaaleanpunaiset possuneuleet on ihanat kyllä! Pitää ottaa viikonloppuna sellaiset neulekuvaukset joissa on meen uusimmat neuleet;)

  Luin että vihdoin saatte sen shelttipennun, tosi hienoa! Onneksi olkoon!:) Kiva saada taas yksi uusi pentu lisää tähän "perheeseen" :)

  Terkuin;
  Linda & Tytöt

  VastaaPoista
 3. Joo oon ihan hirveen innoissani siitä pennusta, mennään nyt tiistaina kattomaan niitä, ja sillon maksetaan myös varausmaksu 2oo€ eli pitäis sit olla melkosen varma että saadaan se :) jeijjjjj. Mut me koitetaan tulla käymään joku päivä kunhan tässä keritään!

  VastaaPoista