torstai 6. tammikuuta 2011

Kuulumisia!

Viime kerrasta onkin aikaa kun olen kuulumisia päivittänyt!:) Joulu meni loistavasti, söimme koirien kanssa paljon herkkuja jouluruokia, koirat toki kohtuudella;) Uusi vuosi olikin hiukan toisenlainen, Helmi kun on todella paukku-arka.. Ostin luontaistuotekaupasta kauranversouutetta, mutta taisin aloittaa sen antamisen liian myöhään. Se kuitenkin hiukan sai rauhoitettua Helmiä, mutta kyllä se tärisi aikalailla sylissäkin, jo lopulta nukahti jalkapäähäni kun menimme nukkumaan. Meillä oli telkkari kovalla,verhot ja ikkunat kiinni, mutta silti pauke kuului sisälle!

Venla teki toiset juoksunsa ja on nyt ihan masentunut! Pikkuinen ei ole saanut hepuleitakaan muutamaan päivään:D Menisivätpä pian ohi. Venlan kanssa ollaan nyt suoritettu agilityn alkeiskurssi, ja ensiviikolla on viimeinen kerta jatkokurssia, tosin joudunkin menemään sinne ilman Venlaa nyt juoksujen takia. Sitten ilmoittaudummekin jo kolmannelle luokalle:)
 Helmin kanssa alkoi tänään kisoihin valmistava Toko alkeis kurssi. Ihanaa oli päästä Helminkin kanssa kursseille pitkän tauon jälkeen!:) Helmi tiesi heti mikä paikka oli kyseessä ja oli ihan intona! Tunti meni hyvin ja yllätyin positiivisesti kuinka Helmillä on pysynyt muistissa tokon perusasiat, vaikka niitä ei kauheasti olla treenailtu. Hienoa! :) Tietty tein Helmille sitten uuden pannan kurssin kunniaksi :)

Helmi ei oikein jaksanut nyt poseerata pannan kanssa, mutta oli kyllä tyylikkäänä toko treeneissä! ;)
 Venlalla on päällä prinsessaniitti-timanttipanta ;)
 Venla ottaa nokoset 1v synttärilahjaksi saadun tiikerin kanssa :)

2 kommenttia:

  1. Ai Venlalla tuli jo toinen juoksu :o Eikö siitä ekastakin oo vasta ihan vähän aikaa? :) Tuleeko teille sitten useemmin kun kaks kertaa vuodessa?

    Meen Sofi ei kuulemma pelänny yhtään raketteja (oli Noormarkussa hoidossa) vaikka niitä paukku aika paljon. Se ei oikee tunnu pelkäävän mitään :)

    VastaaPoista
  2. Juu toiset nyt ovat, ekat oli tasan puolivuotta sitten:) Tuntuu vain että siitä on vähemmän aikaa!

    No hyvä et Sofi ei pelännyt, pelkäävän koiran kanssa on niin kamala olla:(

    VastaaPoista