sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Kuulumisia

Tämä viikko on mennyt hurjan nopeasti! Nyt on jo sunnuntai ja huomisesta alkaa taas uusi kouluviikko. Huh. Tällä viikolla tuli tehtyä perheen kanssa Tukholmaan ostosreissu jonka aikana tytöt oli hoidossa pikkusiskoni luona. Kaikki oli mennyt loistavasti ja tytöt oli ollut kiltisti, mitä nyt Venla oli yhtenä päivänä syönyt hiukan posteja ja siskon nahkasaapikkaista yhden nahkaremmin, jonka oksensi sitten eilen matolle :) Maha kuitenkin nahkaremmistä huolimatta on toiminut Venlalla loistavasti joten se oli pääasia, ja hyvä että se tuli nyt ulos. Täytyyhän sitä nyt hiukan osoittaa mieltään kun jää Helmin kanssa kahdestaan kotiin ;)

Torstaina Venlalla oli jälleen agitreenit illalla, saatiin tulla hyvää vauhtia Helsingistä että ehdeimme sinne! Nämä oli nyt kolmannet treenit jatkokurssista, ollaan jo kakkosluokalla ;)  Meni tosi kivasti, tällä kertaa harjoittelimme hiukan taas puomia, sekä keppejä. Venla on reipastunut treeneissä paljon, kouluttajakin sanoi samaa! Hieno juttu! :)

Helmillä jatkuu taas tassuongelmat. Nyt on viikko laitettu päivittäin tassutippoja ja pidetty sisällä sukkia, mutta aina kun ottaa sukat pois niin alka nuoleminen. Tipat oli nyt neljäs lääke jota ollaan noihin koitettu, melko huonolla menestyksellä. Hiivaa on Helmillä tassuissa ollut jo aiemminkin, mutta nyt luulen että voi olla kyseessä jokin ruoka-aine allergia, vaikka olenkin muuttanut noiden ruokavaliot paljon parempaan mitä ennen olivat, lisännyt lihaa ym. ja nappulat ovat jääneet nyt vallan pois. Noh, toivotaan että tassut pääsisivät pian kuntoon!
Vihdoin alkaa nyt tammikuussa meilläpäin kisoihin valmistava Toko-kurssi, ilmoitin heti Helmin sinne ja nyt odotellaan päästäänkö! Helmi on niin hyvä tokoilussa pitkien hermojensa takia, ja tykkää miellyttää kun tietää saavansa namia palkkioksi! :) Sitten olisi molemmilla tytöillä hyvät harrastukset!

Hiukan kuvia perjantain aamulenkiltä :) Tytöillä päällä uudet kanipannat joissa pinkit ja kirkkaat timantit, sekä pinkit remmit jotka hoksasin sopivan noihin täydellisesti :)

 Ihmeen hyvin tuo valkoinen kani erottuu noiden turkeista! :)

Varasin tytöille trimmaukset jouluksi, jotta olisivat kauniina, saatiinkin sitten sopivasti aaton aatoksi aika molemmille ;)

Ensi viikolla onkin Venlalla sitten 1v rokotus ja tarkistus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti