sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Heippa kaikki!

Nyt päätin vihdoin aloittaa koirilleni Helmille ja venlalle ihan oman blogin. Täällä saa seurata tyttöjen vauhdikasta menoa kuvien ja kirjoitusten kera! :)

Hieman tietoa koiristani:

Helmi:
Rotu: Coton de Tulear
Ikä: 2v5kk (synt. 4.6.2008)
Kennelnimi: Amanin Pikku Piia
Kasvattaja: Amanin kennel
Väri: Valkoinen

Venla:
Rotu: Coton de tulear
Ikä: 11kk (synt. 25.11.2009)
Kennelnimi: Nounouche Goldie Glitter
Kasvattaja:Nounouche kennel
Väri: Valk. ruskein & mustin merkein

Helmi on mun ensimmäinen oma koira, ja viime talvena sai kaverikseen Venlan. Tytöt tulevat hyvin toimeen keskenään ja isompia kärhämiä ei juurikaan ole ollut. Molemmat tytöt ovat vilkkaita, sosiaalisia, kilttejä, ja kaikkea mitä koiralta voi toivoa! :) Molemmat ovat kovia saaman hepuleita, jolloinka juoksevat isoa ympyrää pää neljäntenä jalkana, toisinaan pitävät myös kummalista örinää juostessaan :)
Tytöt rakastavat juosta vapaana, käymmekin usein metsässä jossa koirat voivat olla huoletta vapaina koko ajan. Välillä käymme myös yyterissä hiekkadyyneillä juoksemassa, se on hyvää treeniä tytöille, ja itsellekin! Molemmat ovat myös miellyttämisen haluisia, siispä temppujen opettaminen onkin ollut helppoa, ja tytöt oppii nopeasti ;)
Tällä hetkellä Venlan kanssa käydään kerran viikossa agility-treeneissä, Helmi lomailee toistaiseksi, kunnes alkaa uusi Rally-toko kurssi Kontaktikoirissa! Agilityä harrastetaan Agilitynlumoa -nimisessä paikassa, Harmaalinnassa.

Siinä pieni esittely meidän koirista! :)

1 kommentti: