keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Joulukuu alkoi

Ihanaa, vihdoin se alkoi! Nyt vielä pakkaset ja lunta kiitos. :) Enään ei ole montaa yötä jouluunkaan!

Mainitsin että saimme ison pehmeän paketin aiemmin tällä viikolla, nyt tytöt saa esitellä mitä sieltä oikein löytyikään! Me rakastetaan näitä(kin)! <3
 Ihanan pehmeästä ja paksusta langasta Minna V. on tehnyt tytöile mitä kauneimmat talvi-neuleet! Annoin vapaat kädet selän kuvion suhteen, toiveena oli jotain kaunista ja erilaista kuin meillä on ollut, ja Minna löysi mallikirjasta tämän kauniin kuvion. Alempana tarkempi kuva neuleista takaa.

 Korkeat kaulukset on mun lemppari juttu neuleissa, aina. Nyt Minna ehdotti että jos hän tekisi tällä kertaa etuhihoista lyhyemmät, ja täytyy sanoa että mahtava idea! Toimii. :)



 Tää on niin symppis kuva. Tytöt hiukan ihmetteli kun käänsin ne ja otin kuvan takaa, ei ne oikein tajunnut että mitä nyt taas teen. Siksi molemmilla tuollainen surkea ja hämmentynyt ilme. ;)

Nämä ois tietty voinut laittaa pukin konttiinkin, mutta enhän mä malttanut millään. Näitä tosin saa käyttää vain sillon kun on kuivaa ja pakkasta ja lunta. Nää on meidän pyhäneuleet! Kiitos Minna V. jälleen upeista luomuksista!!! <3

Muutamia kuvia :)
 Tytöt vahtimassa vakkarinurkkauksessa pihalla :)

 Keppi-hullun Venlan aarre lenkiltä ;)




Rauhallista ja Tunnelmallista Joulukuun ensimmäistä päivää Kaikille! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti